Once in a lifetime moments

Ontdek onze Formulen :

Pack Tendresse

Tederheid

Een nacht in de schoolbus, een fles bubbels en een paar dingen om de persoon te koesteren die een speciale plek in je leven heeft.

Pack Terroir

Terroir

Een nachtje in de schoolbus en lokale producten al in de koelkast !

Pack Barbecue

Barbecue

Een nacht in de schoolbus, lokaal vlees, ambachtelijke bieren en alle benodigdheden voor een geweldige BBQ !

The School Bus logo

Onze geschiedenis :

Schoolbus poste de conduite
Schoolbus charcuterie
Schoolbus fromages et charcuterie

Het verhaal begint in 2021,

Toen we elkaar ontmoetten, realiseerden we ons al snel dat we een gedeelde droom hadden om te reizen en de wegen van een groot deel van de wereld te doorkruisen in een of ander omgebouwd voertuig – een busje, een auto, een 4X4, een bus?
Na veel dromen werden we ingehaald door de realiteit en realiseerden we ons dat dit project zonder financiering niet haalbaar was.

2 jaar later, op 20 mei 2023, tijdens een drankje tijdens het Namur Festival in mei, zei Clem, zoals gewoonlijk, zonder het echt te geloven: “Waarom gaan we niet eens kijken naar de omgebouwde bestelwagens die te koop staan op de Facebook Marktplaats?
Toen verscheen hij, met zijn graaigele snuit en trotse uitstraling, de deuren open om overal comfortabel te kunnen staan, de motor wachtend om zijn wielen te strekken.

We vroegen de eigenaar meteen voor een bezichtiging en waren op slag verliefd.
De volgende dag (dinsdag 23 mei) trokken we de stoute schoenen aan en stuurden we een bod tegen de prijs! En we wisten niet eens of onze lening zou worden geaccepteerd of dat we een geschikt stuk land zouden vinden om het op te zetten.

Nog dezelfde dag werd het bod geaccepteerd en betaalden we de aanbetaling van 10%. De zandloper begon te tikken… We hadden 1 maand om te verhuizen, anders zouden we de aanbetaling verliezen en zou de bus weer te koop worden gezet.
De race begint. 30 dagen om alle logistieke zaken te regelen: lening, land, vergunningen, transport, enz. enz.

Na lange discussies, veel moeite, honderden kilometers onderzoek en ontelbare argumenten, is het ons gelukt en kunnen we jullie met trots :
DE SCHOOLBUS !!!!

De schoolbus vertegenwoordigt al onze besparingen en al onze energie. Het is een klein stukje van onze droom dat we jullie willen laten ontdekken, zodat jullie op een dag de wereld achter het stuur kunnen ontdekken.

Dus, als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om je overnachting eerder te boeken dan de anderen en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle kleine verrassingen die we speciaal voor jou geheim houden 😉

Math & Clem

De bus :

Schoolbus cuisine et salle à manger
Schoolbus phares de nuit
Schoolbus chambre
Schoolbus vu de nuit
Schoolbus salle de bain

Ze praten over de School Bus :

RTC TELE LIEGE

01 août 2023

“Mon fils est fou de tout ce qui est véhicule, autobus et quand j’ai vu ce logement insolite sur Facebook, j’ai tout de suite pensé à lui. Comme nous ne prenons pas de vacances cette année, on a réservé directement.” Lire l’article

FLAIR L'HEBDO

27 JUILLET 2023

“Si vous avez une passion pour les États-Unis, et si vous aimez vivre des expériences hors du commun et inoubliables, alors ce nouveau logement insolite, situé à Bassenge, en province de Liège, est fait pour vous. ” Lire l’article

SUD INFO

30 JUILLET 2023

“S’ils sont en principe destinés à transporter des élèves, on s’attend un peu moins à pouvoir dormir ou cuisinier dedans. C’est pourtant ce que proposent Clémentine et Mathieu ” Lire l’article

Volg ons

Neem contact met ons op

info@theschoolbus.be

+32 487 66 84 77

+32 498 07 27 35 (Reserveren kan telefonisch)